ДЕЧЈА НЕДЕЉА – план активности!

Подсећамо све ученике да је у току ДЕЧЈА НЕДЕЉА, и да нам до краја радне недеље предстоје следеће активности (које ће се у школи одржати према измењеном распореду):

*** ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ ***

Планом активности за Дечју недељу предвиђено је вече у оквиру којег ће ученици на гимназијској сцени (у Свечаној сали) показати своје скривене таленте. Уколико желите да се пријавите за овај програм, можете то учинити до четвртка, у кабинету педагога школе. Завршно вече (АУДИЦИЈА) биће одржано у петак, након завршених часова (часови ће тог дана бити скраћени), а свечаном програму могу присуствовати сви ученици школе. Како бисмо још једном показали хуманост на делу, улазнице ће заменити слаткиши, а све прикупљене донације (слаткиши) биће испоручене организацији ЦРВЕНИ КРСТ.

*** ДЕЦА – ДЕЦИ ***

Такође, још једном подсећамо ученике да до краја ове недеље могу учествовати и у акцији “ДЕЦА – ДЕЦИ”, тако што ће своју стару гардеробу поклонити онима којима је она неопходна за хладне дане који нам долазе. Гардероба и обућа прикупљаће се током целе дечје недеље, сваког дана пре почетка смене. Уколико је неко од ученика заинтересован, своју помоћ може пружити и волонтерским радом, тако што ће сакупити донације у свом одељењу и предати их у Свечаној сали школе.

*** ШКОЛА У РУКАМА ЂАКА ***

У петак, 7.10. ученици ће имати прилику да на кратко замене улоге са својим предметним професорима. На тим часовима они ће добити прилику да испоље своју креативност, али ће истовремено сазнати и како изледа школски час када се нађу у улози професора. Часови на којима дође до замене улога сигурно ће бити веома занимљиви, како за ученике, тако и за професоре који ће, после дужег времена, поново сести у ђачку клупу.

 
Надамо се да ће се, и током трајања ове дечје недеље, гимназијалци лепо дружити, и да ће током трајања наведених активности имати прилику да покажу свој ТАЛЕНАТ и своју ХУМАНОСТ!

Related posts