Одржан хуманитарни турнир за Лазара Зарубицу. Акцији се одазвало више од 150 ученика.

Јуче је у школском дворишту одржан Хуманитарни турнир за Лазара Зарубицу, којем се одазвало преко 150 ученика из свих одељења у школи. Турнир је одржан у оквиру спортске суботе, а свако одељење донирало је новац за Лазара Зарубицу. Осим тога, на такмичењу је постављена и кутија у коју су сви присутни могли да оставе своје прилоге.

Такмичење је трајало непуних шест сати, а одељења су се међусобно надметала у две дисциплине – кошарци и одбојци. Нешто пре 15 часова турнир је завршен, а потом су проглашени победници турнира. Одељење I-5 било је најуспешније у одбојци, док се одељење II-1 издвојило као најбоље на школском нивоу у кошарци.

Директорка школе Татјана Кажић уручила је захвалнице учесницима на такмичењу, а посебно се захвалила свим људима који су помогли да се хуманитарни турнир успешно реализује. Она је похвалила иницијативу ученика да се организује оваква акција, а захвалила се и професорима који су допринели да турнир успешно приведемо крају. Уз то, велику захвалносту упутила је и судијама (Јани Марији Миловић, Радошу Докнићу и Стевану Хорну) који су издвојили своје слободно време и допринели да овај турнир буде реализован на високом нивоу.

Фотографије са турнира можете погледати у галерији фотографија на Фејсбук страници школе.

Related posts