Конкурс: Истраживачка станица ПЕТНИЦА

      Истраживачка станица Петница, јединствена институција за рад са средњошколцима заинтересованим за природне, математичке, техничке и друштвене науке, расписује

 

КОНКУРС

за пријављивање кандидата за учешће на Програмима у 2017. години

 

Позивамо све средњошколце из Србије и других земаља региона којима језик није баријера, а волели би да се опробају у научно-истраживачком раду, да се друже са вршњацима сличних интересовања, да науче нешто ново, да истраже свет око себе, да се пријаве.

Истраживачка станица Петница, подстиче све ученике, не само оне са најбољим резултатима у школи, да се усавршавају, прошире своје видике и испробају нешто ново. Оцене нису пресудан фактор у селекцији, јер је мотивација и интересовање много важније.

Пре него што кандидати крену са прикупљањем докумената и попуњавањем пријаве, препоручујемо да се детаљно информишу о начину пријављивања на овом линку.

Пријавни пакет можете преузети овде, а рок за пријављивање је 20. новембар 2016.

Истраживачка станица Петница подстиче ученике из свих средина (без обзира на величину места становања или школовања) и без обзира на социо-економско стање у породици да се пријаве за учешће на Програмима у 2017. години.

Пре него што ученици почну да попуњавају фомуларе позивамо их да пажљиво прочитају документ, а пре него што почну да пишу аутобиографију да погледају сугестије у документу.

Стручни селекциони тим ће посебно обратити пажњу на кандидате који долазе из малих и/или сиромашних средина.

Финансијско стање школе или породице не сме бити селекциони фактор за избор најбољих учесника Програма у Петници.

Напомена: Материјал (текст конкурса и фотографије) преузет са Званичног сајта Истраживачке станице ПЕТНИЦА: http://www.petnica.rs/

 

Related posts