Гимназијалци у финалу такмичења “ФИМЕК награђује знање”

Након прошлонедељног успеха који их је одвео у полуфинални део такмичења „ФИМЕК награђује знање“, представници наше школе данас су се поново изборили за прво место, и у другом кругу овог такмичења остварили директан пласман у финале. Кроз досадашње такмичење прошло је 55 средњих школа, а врбаски гимназијалци знањем су се изборили да своју школу доведу до финала на којем ће се за прво место борити три средње школе.

Нашу школу на овом такмичењу представљају три ученика: Дарко Карпић, Миљан Миљанић и Милан Козомора, и они ће се 20. децембра, уз велику подршку својих генерацијских другова, борити за прво место на ФИМЕК-у. Овом приликом честитамо им на успеху који су до сада постигли, и желимо им да у финалном делу такмичења понове овај успех!

*************

Такође, овим путем позивамо све пријатеље школе да подрже нашу екипу тако што ће “лајковати” њихову фотографију на званичној Фејсбук страници ФИМЕК-а. Уколико фотографија на којој су наши представници сакупи највише лајкова, школа ће добити лаптоп као награду за успешно учешће на такмичењу. Фотографију можете погледати ОВДЕ.

*************

Како је изгледао полуфинални део такмичења, можете погледати и у галерији фотографија:

Related posts