У оквиру манифестације „Дан отворених врата“ гимназијалцима се представило 14 високообразовних установа

У оквиру манифестације „Дан отворених врата“ која је данас одржана у нашој школи, врбаским гимназијалцима представило се 14 високообразовних установа:

Ученици трећег и четвртог разреда имали су прилику да присуствују презентацији која је одржана у Свечаној сали школе, а потом и да се о појединачним студијским програмима детаљније информишу на инфо-пултовима факултета и високих школа.

Галерију фотографија можете погледати на Фејсбук страници.

„Наша школа је први пут на овај начин организовала ‘Дан отворених врата’, а идеја је била да матурантима и ученицима трећих разреда представимо високообразовне установе и пружимо им прилику да у непосредном контакту са њиховим представницима прикупе корисне информације које ће им помоћи да лакше донесу одлуке о даљем школовању“ истакла је директорка школе – Татјана Кажић, у интервјуу за телевизију „Бачка“.

 „Дан отворених врата“ оставио је одличне утиске, како на ученике и наставнике наше школе, тако и на госте који су нам се данас представили. Они су истакли да је промоција била врло успешна, и додали како би волели да ова врста представљања факултета постане традиција у нашој школи. Атмосферу са данашње манифестације забележиле су и камере Телевизије „Бачка“, а њихову репортажу можете погледати на следећем линку:

Related posts