Тим за промоцију представио школу на Сајму образовања

Данас је, у холу Центра за физичку културу “Драго Јововић”, традиционално одржан Сајам образовања, који је – као и ранијих година – организован како би се ученици завршних разреда основних и средњих школа упознали са програмом рада и условима уписа средњих школа и факултета. Овогодишњи сајам одржан је под слоганом “Упознај свет занимања и одабери право за себе”, а на манифестацији су учествовали и представници наше школе који су, у најбољем светлу, представили Гимназију заинтересованим ученицима.

И ове године се показало да међу основцима влада велико интересовање за нашу школу, будући да су ученици завршних разреда у великом броју прилазили нашем штанду постављајући многобројна питања која су углавном била везана за услове уписа, план и програм појединачних смерова и ваннаставне активности које их очекују у школи. Основци су на Сајму имали прилику да разговарају са професорима, као и са ученицима завршних разреда који су се потрудили да им представе школу из угла ученика и да што јасније одговоре на сва постављена питања.

Овом приликом захваљујемо се свим основцима који су данас посетили наш штанд, а све који нису имали прилику да се упознају са нама на Сајму, позивамо да погледају ПРЕЗЕНТАЦИЈУ ШКОЛЕ. Такође, све заинтересоване ученике очекујемо и као госте у нашој школи, а позивамо их и да нам се, у што већем броју, придруже на промоцијама које ћемо ускоро одржати у њиховим основним школама. 

Related posts