Гимназија успешно представљена на овогодишњем Сајму образовања

Током јучерашњег дана, у холу Центра за физичку културу „Драго Јововић“, традиционално је одржан Сајам образовања „Каријерно вођење и саветовање“, са циљем да се ученици завршних разреда основних и средњих школа упознају са програмом рада и условима уписа средњих школа и факултета. На овогодишњој манифестацији учешће су узели и представници наше школе који су, као и сваки пут до сада, у најбољем светлу представили Гимназију заинтересованим ученицима.

И ове године показало се да међу основцима влада велико интересовање за нашу школу, будући да су ученици завршних разреда у великом броју прилазили нашем штанду постављајући многобројна питања која су углавном била везана за услове уписа, план и програм појединачних смерова и ваннаставне активности које их очекују у школи. Основци су на Сајму имали прилику да разговарају са члановима нашег Тима за промоцију школе, а многи од њих задржали су се на штанду и након разговора, како би узели учешће у квизу знања из опште културе који је имао за циљ да представи ученицима нешто другачији приступ настави који се често примењује у нашој школи. Најуспешнији такмичари награђени су и скромним поклонима, а сви учесници имали су прилику да се на штанду послуже слаткишима и да преузму промотивне материјале путем којих ће се детаљније упознати са радом Гимназије.

Овом приликом захваљујемо се свим основцима који су посетили наш штанд, а све који нису имали прилику да се упознају са нама на Сајму, позивамо да погледају ПРЕЗЕНТАЦИЈУ ШКОЛЕ. Такође, све заинтересоване ученике очекујемо и као госте у нашој школи, а позивамо их и да нам се, у што већем броју, придруже на промоцијама које ћемо ускоро одржати у њиховим основним школама.

Сајам образовања „Каријерно вођење и саветовање“ успешно је реализован у сарадњи Општине Врбас, Националне службе за запошљавање, Канцеларије за младе, Центра учења „Никола Тесла“ и Школице цртања „Цртица“.

Related posts