Конкурс за најбољи пример наставе на даљину – „Магија је у рукама наставника“

Обавештавамо вас да су НАЛЕД и Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connectingу сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Заводом за унапређивање образовања и васпитања и Републичким секретаријатом за јавне политике, а уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД), расписали Конкурс за избор најбољих примера наставе на даљину под називом „Магија је у рукама наставника“.

Овим путем позивамо све наставнике и стручне сараднике који су имали водећу улогу у осмишљавању и извођењу наставе на даљину у протеклих годину дана (од 31. маја 2019) да се пријаве на конкурс „Магија је у рукама наставника“ тако што ће најкасније до 31. маја 2020. попунити формулар (ОВДЕ) и приложити кратку презентацију о изведеној настави на даљину. Пре попуњавања пријаве, неопходно је да се детаљно упознате са Правилима конкурса и садржајем формулара, као и да припремите све неопходне материјале.

Надамо се да ће наставници бити мотивисани да учествују на конкурсу, јер је период наставе на даљину показао да постоје и да се примењују бројна иновативна и креативна решења за осигурање квалитета наставе.
Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Related posts