Општина уприличила пријем за најуспешније матуранте основних и средњих школа

У великој сали Oпштине Врбас за ученике основних и средњих школа са подручја општине који су постигли изузетне резултате у образовању и као потврду тога постали носиоци дипломе „Вук Караџић“ и постали ђаци генерације у својим школама, организован је пријем и додела пригодних награда. Све закључене петице у ђачким књижицама и сведочанствима имало је ове године око 80 ученика.

Носиоцима Вукове дипломе којих је укупно 79,  додељене су књиге која ће им помоћи да обогате своја већ богата знања, док су ђаци генерације, међу којима је и наш Душан Полексић, награђени рачунарима путем којих ће лакше долазити до знања. Локална самоуправа и приређује овакав пријем управо са поруком да знање никада не може бити на одмет.

Свим малим и великим матурантима, предстоји упис у средње школе и на факултете. Међу онима који су награђени од стране локалне самоуптраве као најбољи, готово да нема никога ко неће наставити образовање. Да се од њих успех може очекивати и у наредним циклусима школовања сведоче управо признања чији су носиоци, као и други остварени успеси. Ову прилику користимо да им честитамо и пожелимо успех на даљем путу образовања!

Текст и видео преузети са званичног сајта Телевизије „Бачка“

Related posts