Гимназија “Жарко Зрењанин“ награђена сребрном медаљом за висок квалитет образовања који пружа

На овогодишњем, 12. међународном сајму образовања „ПУТОКАЗИ”, по први пут су додељена признања најбољим васпитно-образовним установама, па је тим поводом Гимназија “Жарко Зрењанин“ награђена сребрном медаљом за висок квалитет образовања који пружа.

На основу укупних резултата оцењивања, који су обухватили неколико различитих категорија, Гимназија „Жарко Зрењанин“ сврстана је међу најбоље средње школе у окружењу. Признање је уручено на свечаности која је одржана 6. марта, у Конгресном центру „Мастер“ Новосадског сајма, а диплому са сребрном медаљом преузела је директорка школе – Татјана Кажић.

Татјана Кажић захвалила се организаторима што су на овај начин одали признање нашој школи и квалификовали је као једну од најбољих у окружењу. Осим тога, она је нагласила да је ово признање за Гимназију „Жарко Зрењанин“ изузетно важно, и истакла је да ћемо, као једна од васпитно-образованих институција са најдужом традицијом у земљи, наставити да радимо на унапређењу образовања и трудити се да подигнемо квалитет рада на још већи и бољи ниво. Награда је – према речима директорке – дошла у право време, јер школу тренутно представљамо основцима, и очекујемо да ће се они, у великом броју определити да наставе школовање управо у врбаској Гимназији.

Related posts