Успешно завршен први такмичарски круг ТВ квиза “Колико се познајемо”

25. априла у сали биоскопа „Југославија“ одржано је снимање једне од последњих емисија у првом кругу телевизијског квиза „Колико се познајемо“. Реч је о такмичењу у организацији Покрајинског секретаријата за образовање, које се реализује у оквиру програма Афирмације мултикултурализма у Војводини, а у којем учествују најбољи ученици средњих школа са ових простора.

Пред пуном салом такмичиле су се четири средње школе, а само за најбоље резервисано је место у даљем току такмичења. Међу најуспешнијима у првом кругу издвојила се и екипа наше школе, коју су чиниле четири ученице трећег разреда: К. Шмит, Н. Сератлић, Ј. Лаловић и Н. Радуловић. Оне су у првом кругу такмичења показале велико знање, и на бодовној листи се знатно издвојиле од других екипа које су учествовале у досадашњем такмичењу. Самим тим, оствариле су пласман у полуфинале квиза које ће се одржати у Кањижи, почетком маја месеца.

Овом приликом девојкама још једном честитамо постигнути успех, и радујемо се што ћемо имати прилику да их подржавамо и навијамо за њих у даљем току такмичења!

Related posts