Свечани пријем у Скупштини општине Врбас и награде за најбоље ученике!

У четвртак, 22.6.2017. за најбоље ученике основних и средњих школа у општини Врбас, носиоце дипломе “Вук Караџић” и ученике генерација у својим образовним установама, организован је пријем у Скупштини општине Врбас. Њима у част уприличена је пригодна свечаност, па су још једном примили јавне честитке за изванредне резултате остварене у досадашњем школовању, а прилика је искоришћена и да им се уруче поклони – књиге за Вуковце, а таблети за ученике генерације.

Најбоље ђаке дочекали су Миљана Штулић, заменица председника општине Врбас; Даница Парошки, помоћница председника општине за област образовања; Срђан Станић, члан Општинског већа; Предраг Ројевић, саветник председника општине; и Мира Недић, руководилац Одељења за друштвене делатности. Они су поздравили најбоље ученике и уручили им пригодне поклоне.

Наша школа издвојила је чак тринаест носиоца дипломе “Вук Караџић”, као и ученика генерације. Међу најбољима су се нашли: Ј. Медић – IV1, М. Радмановић – IV1, М. Булатовић – IV1, М. Веселица – IV1, Н. Биговић – IV3, Д. Дојчинов – IV3, Д. Филиповић – IV4, С. Чичаревић – IV4, М. Ковачевић – IV5, Т. Недић – IV5, М. Витас – IV6, Н. Ђуровић – IV6, и Н. Мандић – IV6. Вуковцима су уручене књиге на поклон, док је Нађи Мандић, која је ове године изабрана за ученика генерације, на свечаности уручен и таблет.

Део текста преузет са интернет портала Општине Врбас.

Related posts