Велики успех гимназијалаца на овогодишњем “Кампу без граница”

И ове године наша школа остварила је изузетан успех на “Кампу без граница”, који је одржан у Кањижи, у периоду од 18. до 21. јуна. Осам ученика такмичило се у играма знања, вештине и спретности, а чак пет наших представника вратило се из Кањиже окићено медаљама.

Екипу врбаске Гимназије чинили су: Н. Дамњановић IV-4, М. Миловић III-1, Н. Борозан II-4, Л. Вајагић II-4, Н. Сератлић III-6, М. Самарџић II-6, М. Драгнић II-5, и К. Симовски II-5. Њих је на такмичењу пратио Младен Ђуричић, проф. српског језика и књижевности, а најуспешнији такмичари (Н. Борозан и Л. Вајагић) награђени су едукативним путовањем у иностранство.

Ученици су у кампу боравили четири дана, и том приликом упознали велики број својих вршњака. Ово искуство за њих је било изузетно значајно, јер је програм замишљен не само као такмичење у креативним играма, већ и као четвородневно дружење које прати велики број занимљивих активности.

Гимназијалци су истакли да су током претходна четири дана, поред сјајних одличја, стекли драгоцена искуства и пријатељства за цео живот. Због тога сви с нестрпљењем чекају следећу школску годину и нови “Камп без граница”.

Related posts