Велико интересовање основаца из Куле за упис у врбаску Гимназију

Наша школа и ове године представљена је на Сајму образовања који је, у петак 4. маја 2018. одржан у Основној школи „Иса Бајић“ из Куле. Том приликом, представници наше школе презентовали су основцима васпитно-образовне програме који их очекују у Гимназији „Жарко Зрењанин“, и на тај начин заинтересовали велики број матураната да се упишу у нашу школу.

Инфо-пулт који је био постављен у фискултурној сали ове школе посетио је велики број основаца, и то је била прилика за матуранте да, у разговору са наставницима и ученицима наше школе, разреше све недоумице везане за упис. Гимназију су, уз подршку ученика првих разреда, представили директорка школе – Татјана Кажић, професорка рачунарства и информатике – Весна Никитовић, и професор српског језика и књижевности – Младен Ђуричић.

Након представљања школе на инфо-пулту, одржана је и појединачна презентација у оквиру које су матуранти детаљније упознати са радом Гимназије у Врбасу. Интересантно је да су једино представници наше школе, због великог интересовања, два пута поновили презентацију, па се надамо да ће велики број матураната Основне школе „Иса Бајић“ у септембру месецу седети управо у школским клупама наше школе.

Related posts