Награђени победници конкурса “Сунчана јесен живота” у организацији Црвеног крста

Почетком новембра месеца у нашу школу пристигли су резултати ликовно-литерарног конкурса на тему “Сунчана јесен живота” који, сада већ традиционално, у октобру месецу сваке године расписује Црвени крст Врбаса. Повод за реализацију конкурса било је обележавање Месеца старих, а право учешћа имали су предшколци и ученици основних и средњих школа.

Учесници конкурса су у ликовним и литерарним радовима представили своје виђење међугенерацијског разумевања и солидарности, а позиву се одазвао велики број ученика из целе општине. Међу награђенима нашли су се и радови четворо наших ученика и то у обе такмичарске категорије (ликовни и литерарни радови).

На литерарном конкурсу, у категорији „Ученици средњих школа“, награђени су: Вук Апостоловски, I2 (прво место, менторка проф. Јасмина Милић) и Милица Томић, I1 (друго место, менторка проф. Јасмина Милић), док су у истој категорији на ликовном конкурсу прве позиције заузели: Огњен Гавранић, I5 (прво место, менторка проф. Силвиа Јелачић) и Јована Давидовић, III1 (друго место, менторка проф. Силвиа Јелачић). Овим путем честитамо свим награђеним ученицима, са жељом да наставе да нижу успехе и на наредним конкурсима.

Related posts