У оквиру манифестације „Дан отворених врата“ гимназијалцима се представило 19 високообразовних установа

13. марта 2019. у просторијама наше школе одржана је, друга по реду, манифестација „Дан отворених врата“. Ова активност у школи је покренута током школске 2017/18. године на иницијативу директорке Татјане Кажић, и тада се гимназијалцима представило 14 високообразовних установа из околних универзитетских центара.

Имајући у виду прошлогодишњи одзив, Дан отворених врата поново је окупио све наше пријатеље, са жељом да се ова активност традиционално организује и сваке наредне године. Нашем позиву ове године се одазвало чак 19 факултета и високих школа, а представљање је успешно реализовано уз помоћ стручних сарадника и ученика-волонтера који су били на располагању свим представницима високообразовних установа. Током двочасовног програма, матурантима су се успешно представили:

Ученици трећег и четвртог разреда имали су прилику да присуствују презентацији која је одржана у Свечаној сали школе, а потом и да се о појединачним студијским програмима детаљније информишу на инфо-пултовима факултета и високих школа. Како је изгледала сама активност можете погледати у галерији фотографија која је доступна на Фејсбук страници школе.

Related posts