Рукометаши освојили злато на XX Меморијалном турниру „Перица Ачански“

У четвртак, 29. марта 2018. године, у спортској хали Центра за физичку културу „Драго Јововић“ одржан је XX Меморијални турнир „Перица Ачански“. На овогодишњем турниру учествовале су четири средње школе: ССШ „4. јули“ из Врбаса; Средња школа „20. октобар“ из Жабља; Средња стручна школа из Црвенке; и Гимназија „Жарко Зрењанин“ из Врбаса.

Представници наше школе били су: Илија Пањковић; Андрија Рогановић; Бранко Предовић; Ђорђе Бабић; Лазар Стојичић; Мартин Шмит; Душан Јокић; Стефан Берат; Душан Рашета; Богдан Ковачевић и Марко Вујичић, које је на такмичењу пратила Сузана Митровић, професорка физичког васпитања. У оштрој конкуренцији наши рукометаши најпре су се пласирали у финале такмичења, а затим из финалне игре изашли као победници, освојивши прво место на турниру. Они су одиграли квалитетну утакмицу и показали изузетан таленат за овај спорт, а за то су награђени златним пехаром са јубиларној XX турнира.

Овим путем честитамо свим ученицима на постигнутом успеху, и желимо им да наставе да нижу овакве резултате и на даљим такмичењима!

Ауторка текста: Сузана Митровић, проф. физичког васпитања

Related posts