Гимназијалци подржали хуманитарну акцију „Пакетићи за децу на Косову и Метохији”

Хуманитарна организација „Сви за Космет” већ осам година заредом успешно спроводи хуманитарну акцију са циљем да за празнике обрадује децу са Косова и Метохије. Након прошлогодишњег успеха, када су уз помоћ и учествовање добрих људи широм света сакупили и поделили 14.700 пакетића деци из 215 места, позвали су све људе добре воље да им помогну и прикључе се новој акцији донирањем слаткиша, играчака и новца за прављење празничних пакетића.

У овогодишњу акцију укључили су се ученици и наставници наше школе, који су донације за новогодишње пакетиће прикупљали током протекле недеље у школској библиотеци. Након успешно спроведене акције, школу су посетили волонтери организације „Сви за Космет”, који су преузели донације и проследили их у једну од школа у којој ће се поклони селектовати и паковати у новогодишње пакетиће. Прикупљене донације волонтерима је уручила директорка Гимназије Татјана Кажић, која се захвалила свим ученицима и наставницима који су се одазвали акцији.

Посебну похвалу за учешће у хуманитарној акцији „Пакетићи за децу на Косову и Метохији” заслужили су ученици одељења IV6, IV5, IV2, III5, I2 и њихове одељењске старешине.

Related posts