Обавештење за родитеље

Поштовани родитељи,

Обавештавамо вас да се, на основу Дописа од стране Министарства просвете од 2. јуна 2023. године, у уторак 6. јуна 2023. завршава друго полугодиште школске 2022/23. године, у делу који се односи на редовну наставу.

Ученици који немају предлог закључне оцене, имају слабу оцену или желе да поправе предложену закључну оцену, долазе на часове одређеног предмета према важећем распореду. За додатна упутства од стране предметних наставника користиће се платформа Гугл учионице.

Поменутим Дописом предвиђено је да се у периоду од 7. до 20. јуна 2023. године у школи реализују остали облици васпитно-образовног рада који су планирани Годишњим планом рада школе. Наставници Гимназије „Жарко Зрењанин” ће у том периоду реализовати своје претходно планиране активности наставе и учења у форми допунске, додатне и припремне наставе за све ученике који се одазову.

Става смо да је ученицима потребно да заврше школску годину у складу са претходно утврђеним планом активности, како би били што спремнији за наставак школовања.

Позивамо вас да се путем есДневника и платформе Гугл учионица информишете о успеху своје деце.

Честитамо свим ученицима који су своје обавезе уредно и на време завршили.

За сва додатна питања о реализацији рада у наредном периоду можете се обратити одељењским старешинама, педагошко-психолошкој служби и директору школе.

Такође вас обавештавамо да ће наставници физичког и здравственог васпитања организовати школски турнир у баскету (3×3) и одбојци. Спортски дан ће се одржати следеће недеље у четвртак, 15. јуна 2023. а сатница ће се одредити по завршетку пријава екипа.

Саопштавање успеха ученицима и подела сведочанстава одржаће се после 20. јуна 2023. у термину који ученици договоре са својим одељењским старешинама.

Честитам вам у име колектива Гимназије „Жарко Зрењанин” завршетак другог полугодишта школске 2022/23. године и захваљујем на разумевању и сарадњи.

Са надом да нас чека здравија, сигурнија и безбрижнија нова школска година.

Срдачан поздрав,

Татјана Кажић, директор школе

Related posts