Ученици посетили Сајам безбедности и превенције

У оквиру пројекта “Полиција у локалној заједници”, који се већ више од годину дана спроводи у Врбасу, Земуну и Пријепољу, 29. новембра 2016. године у нашем граду је одржан Сајам безбедности и превенције. Сајам су организовали Полицијска станица Врбас и Канцеларија за младе Општине Врбас, а манифестацији је присуствовало неколико стотина ученика из наше општине, међу којима су били и врбаски гимназијалци. 

Они су имали прилику да на једном месту виде вештине, технику, знања и опрему бројних полицијских јединица и служби, као и да се упознају са понудом којом у целокупном систему безбедности учествују добровољна ватрогасна друштва, приватне агенције које се баве заштитом грађана и имовине, медицинске службе и друге организације.

 

polic_sajam4

 

На овогодишњем Сајму безбедности и превенције учествовали су представници Сектора за ванредне ситуације, Саобраћајне полиције ПУ Нови Сад, Агенције за безбедност саобраћаја, Оперативне технике и противдиверзионе заштите ПУ Нови Сад, Предшколске установе “Бошко Буха”, ДВД “Врбас -1904”, Дома здравља “Вељко Влаховић” – СХМП, Црвеног крста Врбаса, Жандармерије, САЈ-а, Интернационалне полицијске асоцијације, ЈКП “Комуналац”, Еколошког покрета Врбаса, Војске Србије, Граничне полиције, Групе за наркоманију ПУ Нови Сад, Групе за малолетничку деликвенцију ПУ Нови Сад, Одељења за борбу против вискокотехнолошког криминалитета, Фондације “Тијане Јурић”, АМСС и Савеза спортова  општине Врбас.

Напомена: Део текста и фотографијa преузети су са

 

Related posts