Свечаном доделом диплома из школе испраћени матуранти. Нађа Мандић – ученик генерације!

У четвртак, 15.6.2017. године, у сали биоскопа „Југославија“, уприличена је завршна свечаност и додела диплома за матуранте наше школе. Ове школске године укупно 147 ученика напустило је клупе једне од најстаријих Гимназија у земљи, а чак тринаесторо ученика награђено је Вуковом дипломом за одличан успех и примерно владање током све четири године образовања.

На завршној свечаности ученицима су додељене Дипломе о стеченом средњем образовању, као и Вукове дипломе најбољима у генерацији. Међу њима су се нашли: Ј. Медић – IV1, М. Радмановић – IV1, М. Булатовић – IV1, М. Веселица – IV1, Н. Биговић – IV3, Д. Дојчинов – IV3, Д. Филиповић – IV4, С. Чичаревић – IV4, М. Ковачевић – IV5, Т. Недић – IV5, М. Витас – IV6, Н. Ђуровић – IV6, и Н. Мандић – IV6. За ученика генерације изабрана је Н. Мандић, ученица која је, осим одличног успеха, низала изузетне успехе на републичким и интернационалним такмичењима у спорту и науци. Она је, поред тога, и први ученик у историји врбаске Гимназије који је уврштен у Базу младих талената Републике Србије.

Овом приликом честитамо свим матурантима на стеченим дипломама, и желимо им сваку срећу у даљем животу! Генерација 2016/17. је само још једна у низу која је озбиљним радом оправдала углед врбаске Гимназије и показала да су наши ђаци били и остали наш понос и наша најбоља препорука!

Related posts