Свечана додела диплома матурантима Гимназије

Данас у 14 часова, у Свечаној сали Гимназије, уприличена је свечана додела диплома са којом су из наше школе испраћени матуранти генерације 2018/19. На почетку свечаности, ученицима се обратила директорка школе – Татјана Кажић, која је честитала матурантима постигнут успех и пожелела им срећу у даљем школовању и животу.

Након уводне речи, она је представила носиоце дипломе „Вук Караџић“, а потом и ученика генерације за школску 2018/19. годину. Укупно 17 ученика стекло је услов за Вукову диплому, а гимназијалци су чак 17 пута громогласним аплаузом поздрављали своје најуспешније другове.

Међу носиоцима Вукове дипломе нашли су се: Анђела Аџић, Миа Вукмировић, Михаило Макша, Ивана Радуловић, Јелена Стојновић (ученици одељења IV1); Нађа Кањух, Нађа Летвенчук, Катарина Полић (ученице одељења IV2); Исидора Ивановић – IV3; Марија Цветићанин – IV4; Душан Адамов, Недић Марко (ученици одељења IV5); Милана Анђелковић, Божидар Крунић, Адријана Пиндовић, Оливера Станков и Јован Томић (ученици одељења IV6).

Посебну похвалу од стране Наставничког већа Гимназије добио је ученик одељења IV5Марко Недић, који је једногласно изабран за ученика генерације. За изузетне успехе које је постигао током школовања Марко је награђен двоструким признањем, а већ следеће недеље очекује га пријем на Белом двору, где одлази у пратњи своје разредне, проф. математике – Мире Бјекић.

Ову прилику користимо да још једном честитамо свим матурантима и да им пожелимо сваки успех на путу за који се определе!

Related posts