Одржан традиционални пријем за ђаке генерације у Белом двору

Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина били су већ осамнаесту годину заредом домаћини на традиционалном пријему за више од 600 најбољих ученика завршних разреда средњих школа са територије Србије и Републике Српске. Како би наградили најбоље ученике, они су 21. јуна 2019. уприличили свечаност у Белом двору.

Ученик генерације 2018/19. наше школе Марко Недић присуствовао је свечаности у пратњи одељењског старешине, професорке Мире Бјекић. Том приликом њему је уручена Похвалница и пригодни поклони које је за ученике припремила Фондација Престолонаследника Александра. Приликом уручења, сам Престолонаследник обратио се ученицима рекавши: „Честитам вам на великом успеху и желим вам да и даље будете најбољи у будућности. Ви сте будућност Србије и Републике Српске. Будите поносни на знање које сте стекли и ставите га у службу наше земље и свих њених грађана“.

Представници наше школе из ове посете вратили су се пуни позитивних утисака, а по повратку упутили су захвалност и Општини Врбас која је обезбедила бесплатну вожњу за ову прилику.

Ауторка текста: Мира Бјекић, проф. математике и рачунарства

Related posts