Министарка правде уручила уговоре о додели средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења

У среду, 30. јуна 2021. године, Министарство правде Републике Србије организовало је пријем за директоре установа којима су додељена новчана средства на конкурсу који је расписан почетком фебруара месеца ове године. Министарка правде – Маја Поповић ову прилику је искористила да уручи уговоре о додели средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења за 139 пројеката од јавног интереса, међу којима се издвојио и пројекат за опремање информатичког кабинета Гимназије „Жарко Зрењанин“ у Врбасу.

Директорки Гимназије – Татјани Кажић, министарка правде уручила је уговор у износу од непуних 2.000.000 динара који ће се искористити за набавку нове рачунарске опреме. Директорка Гимназије исказала је захвалност што је наш пројекат препознат као значајан од Министарства правде и истакла да је то једна од озбиљнијих инвестиција која је у врбаску Гимназију стигла у последњих неколико година.

Поред наведеног пројекта, новчана средства су додељена за још 138 пројеката од јавног значаја. Додели средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења присуствовали су директори свих изабраних установа, министарка државне управе и локалне самоуправе – Марија Обрадовић, државни секретар у Министарству здравља – проф. др Ферeнц Вицко и државни секретар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја – проф. др Ивица Радовић.

Related posts