Црвени крст Врбаса упутио захвалност професорима Гимназије за успешну партнерску сарадњу

У просторијама Црвеног крста Врбас ове среде свечано је обележен 8. мај – Светски дан Црвеног крста. На пригодној свечаности, волонтери ове организације представили су досадашњи рад Црвеног крста, а у завршном делу програма домаћини су доделили Захвалнице свим солидарним и хуманим члановима наше локалне заједнице који су, током претходног периода, својим залагањем и трудом допринели успешној реализацији многобројних активности ове организације.

Секретарка Црвеног крста Врбас – Татјана Глушчевић, захвалила се присутним званицама на указаној подршци и образложила зашто су ове године, по први пут, одлучили да доделе Захвалнице својим хуманим партнерима. Међу своје најхуманије сараднике челници Црвеног крста уврстили су чак четири професора Гимназије „Жарко Зрењанин“ , упутивши им захвалност за партнерску сарадњу и активно подстицање младих да афирмишу активан став према социјалним темама. Захвалност је упућена директорки школе – Татјани Кажић, професорки биологије – Ксенији Бабић, као и професорима српског језика и књижевности – Јасмини Милић и Младену Ђуричићу.

Наши професори узвратили су захвалност упутивши искрено обећање да ће наставити да пружају помоћ и подршку организацији која постоји да би помогла другима.

Фотографијa преузета са званичне Фејсбук странице ОШ „20. октобар“

Related posts