Гимназија ,,Жарко Зрењанин“ успешно представљена на Сајму образовања

Посетиоцима овогодишњег Сајма образовања, који је одржан 1. марта 2019. у просторијама Центра за физичку културу „Драго Јововић“ у Врбасу, успешно се представила наша школа. Сајам је традиционално организован како би се мали и велики матуранти што боље упознали са школама и факултетима из више од десет градова из окружења.

Нашу школу су представљали директорка школе – Татјана Кажић и део Тима за промоцију школе, професори: Биљана Фемић, Слободан Ногавица, Светлана Мандић и Невена Малетин.

Овогодишњи Сајам образовања одржан је под слоганом ,,Информационе технологије у образовању“ и у складу са том темом професорка рачунарства и информатике – Светлана Мандић је, на веома интересантан начин, све присутне упознала са Електронским дневником. Она је указала на све позитивне аспекте дигиталног вођења школске документације као и предности његове примене.

Начелник школске управе Јован Вукчевић је био више него задовољан постигнућима наше школе као и целокупног образовног система у Врбасу. Најбољи промотери су ипак били гимназијалци који су показали елоквентност, непосредност и инвентивност анимирајући велики број осмака. ,,Образовање је најмоћније оружје које можете употребити да промените свет“.

Ауторка текста: Невена Малетин

Related posts